Děti

Školní rok mladých hasičů 2013/2014

Stanislava Močigembovávloženo: 26. 9. 2013, 18:12poslední změna: 26. 6. 2014, 18:38přečteno: 1087x

 

Celkové výsledky z Ostravské ligy mládeže naleznete zde.

 

PUSTKOVEC 22.6.2014

V neděli jsme si vyměnili role. I přez hezkou štafetu, na které se starší žáci umístili na 3.místě, je nervozita u požárního útoku dostihla. Celkové obsadili 4.místo. Mladší žáci si vedli v tento den o něco lépe a po celkovém součtu se umístili na krásném 3.místě.

PLESNÁ 21.6.2014

V sobotu se více dařlo družsvu starších, kteří s hezkou štafetou a ještě lepším požárním útokem obsadili to nejlepší místo, a to první !!! Mladší žáci udělali pár chybiček, které je stáli hezké umístění. Družsvo A zkončilo na 7.místě a družsvo B na 9.místě.

HRABOVÁ 8.6.2014

Závody v Hrabové byly úspěšnější. Mladší i zaběhli velice krásný útok v čase 19,83s, se kterým si vybojovali první místo. Štafetu měli také hezkou, ale byli i rychlejší. Celkové se mladší umístili na 2.místě.

Starší začali také velice úspěšně. Na štafetě se umístili s časem 52,51s na prvním místě. Útok zaběhli lépe než v sobotu, ale nestačil na to, aby mohli bojovat o medailové příčky. Starší si odvezli opět  5.místo.

TŘEBOVICE 7.6.2014

V Třebovicích se nedařilo žádnému družstvu, přestože neudělali žádnou zásadní chybu, ostatní byli rychlejší. Mladší se umístili na 6. a 8.místě, starší na 5.místě.

PLAMEN 24.5.2014

VÝSLEDKY

KRÁSNÉ POLE - 10.5.2014 

V sobotu se zůčastnili mladí hasiči závodů v Krásném Poli, které byly zařezeny do ostravské ligy mládeže. Jak mladší, tak i starší předvedli hezké výkony na netradiční štafetě, kde obě družstva obsadili třetí místo. Požární útok už nevyšel dle představ. Celkově si mladší odváží 5.místo, starším se podařilo taktéž obsadit 5.místo.

SVINOV - 4.5.2014 

Ani pouhé dva stupně naše mladé hasiče ráno neodradily od odjezdu na první letošní závody v požárním útoku a štafetě dvojic. Bohužel ne vše se podařilo, tak jak jsme si přáli a některé spojky si dělali co chtěli. I přesto nebyly závody zajisté špatné. Mladší žáci si ve štafetě dvojic vybojovali krásné třetí místo, ale celkově obsadili páté místo. Starší žáci neměli svůj den a odvezli si celkové sedmé místo.

MUGLINOV - 12.4.2014

Pochodový závod u nás v Muglinově proběhl za přijatelného počasí. S výsledky obou družstev jsme spokojeni. Na celkové výsledky se můžete podívat zde

 HORNÍ DATYNĚ - 22.3.2014

První jarní sobotu se mladí hasiči zúčastnili závodů v Horní Datyňi. Počasí nám přálo a děti se snažili o to víc. Datynští hasiči si pro nás připravili hadicovou štafetu, uzlovou štafetu a střelbu ze vzduchovky. Mladší byli rychlejší v převlíkání, tak vyrazili na disciplíny jako první. U hadicové štafety se v obou kategoriích bojovalo o setinky. V uzlové štafetě mladší zazářili a vyuzlovali si druhé místo, starší hezké čtvrté místo. Na střelbě byly obě družstva velice úspěšné. Celkově se jak mladší tak starší umístili na čtvrtém místě. 

 HAVÍŘOV - 22.2.2014

Neoficiální halové mistrovství v Havířově letos slavilo svůj 20. ročník. Již řadu let se této soutěže zúčastňuje a konkurence z České republiky, Slovenska i Polska na ní rok od roku roste a děti podávají stále lepší výkony. Více než 30 družstev z kategorie mladších i starších žáků soutěží v disciplínách - uzlová štafeta, štafeta požárních dvojic a zkrácená štafeta 4 x 60 metrů.

V letošním roce však naši mladší žáci předvedli, že i oni na to mají a v uzlové štafetě předvedli nejlepší čas. Bohužel díky dvěma chybám, ať už z nepozornosti nebo nervozity přišli v této disciplíně o prvenství. Ve štafetách se také drželi na vyšších příčkách a celkově tak obsadili krásné 12. místo, což je naše nejlepší umístění za celou naši historii.

Starší žáci však takové štěstí neměli. Žádná z disciplín se nepovedla tak jak měli natrénováno. V konečném součtu obsadili 25.místo. 

HRABOVÁ - 15.2.2014

Na Hrabovském dvojboji se soutěžilo v uzlové štafetě a štafetě s překážkami. Děti statečně bojovali proti soupeřům a mladší žáci obsadili znovu krásné čtvrté místo. Starší žáci si vedli také velmi pěkně, ale nakonec skončili o jednu příčku níže než mladší žáci.

MICHÁLKOVICE - 25.1.2014

První závody v novém roce, zařazené do ostravské ligy mládeže, se konaly v Michálkovicích. Čtyřčlenné družstva zde soutěžily v uzlové štafetě a štafetovém motání hadic. Mladší žáci si vybojovali krásné čtvrté místo, starším žákům se povedlo obsadit třetí místo.Tyto úspěchy jsou pro nás velkou výzvou do dalších kol ostravské ligy.

ZPV PLAMEN - 12.10.2013

Podzimní kolo Plamene se letos uskutečnilo v Bělském lese v Ostravě-Zábřehu. Na štafetě dvojic jsme předvedli pěkné výkony, avšak získání trestných bodů nás stála přední příčky. Na branném závodě hlídky mladších žáků předvedli vyrovnané výkonu a lepší z nich se tak celkově umístila na výborném 4 místě. Totéž místo si odvezlo družstvo mladších i ze štafety, takže do jarního kola nastupujeme z velmi hezkých pozic. Družstvo starších žáků předvedlo také pěkné výkony, ale bohužel kvůli trestným bodům přední příčky neobsadilo. 

VRATIMOV - 5.10.2013

Prvním závodem ostravské ligy byl letos branný závod ve Vratimově. Naše trénování se nám vyplatilo a družstvo starších i mladších žáků si odvezlo průběžné páté místo.

MARKVARTOVICE - 22.9.2013

Přijali jsme pozvání do dalšího kola "hlučínské ligy" a ukázali, že letošní rok je opravdu dobře nastartovaný. Starší žáci předvedli nejhezčí štafetu a mladší žáci zase nejhezčí útok, díky kterému si odvezli celkové první místo.

MICHÁLKOVICE - 21.9.2013

Další úspěšný víkend pro mladé hasiče začal na soutěži v Michálkovicích, kde probíhala soutěž paralelních útoků se družstvo mladších žáků probojovalo až do finále a obsadilo tak po dlouhých bojích krásné druhé místo. Družstvo starších žáků bohužel díky zaváhání na útoku nepostoupilo ze základního kola.

DĚHYLOV- 15.9.2013

V podstatě náhodou jsme se ocitli na soutěži "hlučínské ligy", kde jsme však svými výkony všechny překvapili a družstvo mladších žáků si z této soutěže odvezlo krásné první místo.

KOBLOV - 7.9.2013

První závody školního roku se konali v Koblově, kde jsme všichni jeli více méně tréninkově. Družstvo starších žáků však nakonec ve své kategorii bodovalo a odvezlo si krásné medaile za druhé místo. Všichni jsme si užili nejen závody, ale také jízdu na kolotoči a prohídku starého hasičského automobilu.

 

<Zpět na seznam článků

AktualityRSS Aktuality

14. 12. 2019Letošní mikulášská nadílka se konala v restaurai Prostor dne 7.12. 2019. Pro děti byl připraven pestrý... pokračování

7. 3. 2017Poslední lednovou sobotu jsme byli pozvání na Výroční valnou hromadu... pokračování

19. 12. 2016Dne 26.11 2016 proběhla tradiční VVH SDH... pokračování

Nejnovější článkyRSS Články

19. 1. 2020
Podpora Moravskoslezského kraje 2019

14. 12. 2019
Mikulášská nadílka

15. 2. 2019
Využití dotací MŠMT

Nejnovější galerieRSS Fotogalerie

6. 12. 2021
Mikulášská stezka 2021

7. 9. 2021
Dětský den 4.9.2021

7. 9. 2020
Dětský den 5.9.2020

Sponzoři

Městský Obvod Slezská Ostrava - Statutární město Ostrava

Tvorba internetových stránek Petr Hanyáš

Účetnictví, autodoprava, dovoz a servis vozidel, leasing, úvěry a pojištění

Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky

LANEX a.s.: výroba a prodej kvalitního a trvanlivého technického textilu. Vaky, horolana, lana, šňůry, provazy, popruhy, úvazky

Temar spol s r.o. - EPS, EZS, přístupové systémy, pakrovací systémy

EX Technik

ARCHISTAV projekty a stavby s.r.o.

Bezdrátový internet